(Belasting)adviseurs

voor al uw fiscale zaken
Fiscale optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat u fiscaal zo voordelig uitkomt. Van belang is hierbij dat u zo min mogelijk belasting betaalt maar ook dat u dat u dit op de juiste momenten verschuldigd bent. Samen met u anticiperen wij op wat u (fiscaal) tegemoet komt.
Belastingadvies
Fiscale wetgeving is ingewikkeld en de wijzigingen zijn vaak niet bij te houden. Wij zorgen dat wij altijd op de hoogte zijn van de voor u relevante wet,- en regelgeving. Wij zetten dit voor u om in begrijpelijke taal. Wij gaan met en voor u oplossingsgericht te werk en wij doen dit proactief.

Organisatiestructuur
Er zijn verschillende ondernemingsvormen waarin u uw onderneming kunt drijven of uw vermogen kunt opbouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van de meest fiscaal aantrekkelijke organisatiestructuren die geheel op uw wensen zijn ingericht.

Aangiften
Wij verzorgen alle belastingaangiften waar u mee te maken kunt krijgen. Of u nu ondernemer bent of u bent dit niet. Indien nodig overleggen wij met de belastingdienst of maken we bezwaar tegen de opgelegde aanslagen.

Estate planning
Met Estate Planning wordt bedoeld het beoordelen van het vermogen in relatie tot huwelijkse voorwaarden, testamenten en de overdracht van het vermogen naar (meestal) de volgende generatie.
Dit richt zich dus zowel op het privé,- als het bedrijfsvermogen. Wij beschikken over de fiscale en juridische kennis die hiervoor nodig is.
Estate planning focust zich op besparing van belasting welke doorgaans geheven wordt bij overlijden. Door tijdens uw leven uw wensen en omstandigheden door te nemen stellen wij uw persoonlijke Estate plan voor u op waarbij we laten zien hoeveel u kunt besparen.

Financiële planning
Met financiële planning wordt een persoonlijk financieel plan bedoeld van de huidige situatie. In dit plan wordt overzicht gecreëerd van uw inkomen, vermogen en uitgaven. Ook de ontwikkeling van het inkomen, vermogen en de uitgaven maken wij inzichtelijk. Zo kunnen we de risico’s signaleren en beheersen. Denk bij financiële planning aan onderwerpen als: de inkomenspositie, vermogen en vermogensontwikkeling, pensioen en arbeidsongeschiktheid.

Bedrijfsoverdracht
Wat de reden ook is, ooit zult u uw bedrijf overdracht. Dit kan aan de jongere generatie zijn, aan een derde maar ook aan een franchisegever is denkbaar. U kunt een onderneming hebben in een eenmanszaak of vennootschap onder firma maar ook een besloten vennootschap is mogelijk. Welke vorm het ook is, u zal zich misschien afvragen of u te maken krijgt met de fiscus en hoe u de overdracht moet bewerkstelligen.
Een bedrijfsoverdracht kan een complexe aangelegenheid zijn. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in alle bedrijfseconomische, juridische, fiscale en administratieveaspecten.

(Belasting)adviseurs

Benieuwd wat CTB AB nog meer voor u kan betekenen?

offerte aanvragen

Advies op maat

Van professionals
  • Gemak, kwaliteit en ondersteuning
  • Alle expertise onder 1 dak
  • Aangesloten bij Register Belastingadviseurs
  • Aan en verkoop begeleiding